Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
przemek brach H-S SERVICE AS lukaszkulas Looki Paul Paul Maciej Laudy (7063 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
sykepleier- mnie ludzie uposledzeni nie denerwuja,raczej budza wspolczucie,
wiec wspolczuje ci ,i zastanawiam sie jak wielkiego bossa grasz w swoim wielkim miescie w pl......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
W jakim miescie? Kryss. Nie przeceniaj kolegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Ja wogule nie jezdze do pl, a jak jezdze to raz max dwa razy do roku i nie mam czasu na glupoty, bo musze pilnowac mojej firmy w pl, robic kontrole..
A ty gruby, ? miescisz sie w drzwi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
niech sie cieszy chlopczyk ze on z metropoli a my to z powincji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
A ty gruby, ? miescisz sie w drzwi?

Nasmiewasz sie z mojej choroby? juz kurwa nizej sie nie da!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Marianek sprawdź sobie nawet dane fabryczne odnośnie spalania... www.volkswagen.no/no/no/Modeller/ny_tour...data.detail.1.9.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
qantan napisał:
Walander napisał:
No on po prostu jest TANI!Instalacja to inna bajka jednak jak się jeździ nieco więcej zwraca się bardzo szybko,z awaryjnością nie ma problemu,odpalanie i tak na benzynie.Norki też się przekonują zwłaszcza że już jest gdzie tankować!A jak nie chcę być dziadem to po prostu włączam benzyne
z tym że gaz jest tani to się z Tobą zgodzę..że się szybko zwraca jak się dużo jezdzi też....
ale z resztą to nie bardzo
awaryjność zależy od jakości samej instalacji ,od tego co ją montował i jak zmapował...
norwegowie wcale się nie przekonują do LPG,w Oslo 4 lata temu można było założyć LPG w dwóch firmach:"GASTECH"..3 lata temu wycofali się z montażu LPG i firma "gasdrift"..2..2,5 roku temu zbankrutowali...skąd wiem???pracowałem w tej drógiej..
z tym tankowaniem to też nie jest tak łatwo,Ty masz stację LPG "pod nosem" a np.ja najbliżej mam w Asker ...10 km w jedną stronę a i często było tak że była nieczynna..

aczkolwiek często widzę autobusy i śmieciaki na bio-gaz (metan)

Ja posiadam już 3,5 roku i nie mam problemu zero awarii,jedynie filterek zmieniałem 2 razy.Jedyny minus to wyczuwalna mniejsza moc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok